Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Пагорб Слави

Понеділок, 3 липня 2017, 17:07

Із Пагорба Слави викрали кількаметровий бронзовий вінок

Пагорб Слави

З меморіального комплексу на Пагорбі Слави бронзові елементи вже крали наприкінці минулого року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив директор ЛКП Музей "Личаківський цвинтар" Михайло Нагай, з меморіального комплексу на Пагорбі Слави, що на вул. Пасічній, невідомі особи викрали кількаметровий бронзовий вінок.

"Десь вночі чи під ранок із меморіалу на Пагорбі Слави викрали бронзовий вінок. Ми викликали поліцію, приїхала слідчо-оперативна група з Личаківського райвідділу. Там на цьому комплексі є 4 великі пам’ятники трапецієподібної форми. І на них є бронзові віночки. От один із них "демонтували" злодії. Він мав кілька метрів по периметру. Сподіваємся, може, впіймають злодія, може знайдуть за гарячими слідами і повернуть", – розповів Михайло Нагай.

За його словами, за бронзовими елементами на Пагорбі Слави завжди стежили злодії.

"Об'єкт, де є фрагменти з бронзи, постійно був під прицілом злодіїв. Останній раз елементи крали в жовтні минулого року. Тоді ми викликали поліцію двічі чи навіть тричі. Але наразі ніякої інформації про зловмисників немає", – додав Михайло Нагай.

Нагадаємо, у Львові невідомі пошкодили пам'ятки єврейської культури: кинули "коктейль Молотова" в діючу синагогу на вул. Братів Міхновських, 4, а також написали образливі вислови на синагозі, що на вул. Вугільній, 3.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.