Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

ГУ НП у Львівській області

Вівторок, 4 липня 2017, 10:13

У Червонограді спіймали наркодилерів

наркотики

Двоє раніше судимих чоловіків налагодили канал постачання наркотиків із Івано-Франківська до Червонограда.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У суботу, 1 липня, правоохоронці на залізничній станції у селищі Гірник викрили двох громадян, які систематично постачали нарковмісні препарати та психотропні речовини з Івано-Франківська до Червонограда.

Зловмисниками виявились двоє раніше судимих чоловіків – 62-річний червоноградець та 43-річний мешканець Калуша, котрі мали зі собою 50 нарковмісних таблеток «Субутекс» та близько 25 г порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін.

Вартість такого товару на «чорному ринку» сягає близько 35000 гривень. Усі виявлені речі поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

«Як встановили правоохоронці, двоє раніше судимих громадян налагодили канал постачання з Івано-Франківщини наркотичних таблеток «Субутекс» та психотропної речовини «Амфетамін» до Червонограда, а в подальщому розповсюджували їх на території регіону», – зазначив начальник управління Ігор Мороз.

Наразі проводяться слідчі дії, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.