Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Територія Терору

Вівторок, 4 липня 2017, 15:40

Львів'ян закликають подарувати предмети побуту для експозиції музею "Територія Терору"

Територія Терору

Львів'яни можуть передавати у музей предмети побуту довоєнного та післявоєнного періодів (1930-1950–х рр.).

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Предмети, які знаходяться у належному стані та виконують своє функціональне призначення, увійдуть до основної експозиції меморіального музею тоталітарних режимів "Територія Терору".

"У музеї створюються наступні експозиційні зали: типова довоєнна та післявоєнна квартира, кабінет воєначальника, службова дільниця, кухня. Тому перш за все ми потребуємо речей, які доповнюватимуть саме ці інтер’єри. Якщо ви маєте непотрібні меблі, валізи, сумки, скриньки, фоторамки, статуетки, годинники, платівки, підсвічники, світильники, вази, книги тощо, приносьте їх до музейного комплексу, тут їм знайдуть належне застосування. Речі, які припадають пилом на горищі, у музеї можуть знайти своє місце і якомога повніше допоможуть передати дух тих часів. Ваш внесок у творення музею "Територія Терору" допоможе йому швидше повноцінно відкрити свої двері", –зазначили представники установи.

Всім громадянам, що долучаться до цієї ініціативи, будуть вручені подяки від керівництва музейного комплексу.

Приносити речі можна за адресою: проспект Чорновола, 45 г з 10.00 до 18.00, попередньо телефонуйте за номером 297-59-10.

Контактна особа: Данило (068)166-89-26

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.