Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тушонка

modney.pp.ua

Вівторок, 4 липня 2017, 18:06

На Львівщині зафіксували 5 випадків ботулізму

тушонка

Двоє хворих дотепер лікуються в обласній інфекційній клінічній лікарні.

Про це повідомила Держпродспоживслужба у Львівській області.

З початку року на Львівщині зареєстрували 5 випадків ботулізму. Захворювання зафіксували у Жидачівському, Жовківському, Буському районах та у Львові.

Двоє хворих дотепер лікуються у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні.

"Всі п'ять випадків пов’язані з вживанням м’ясних консервів домашнього приготування (паштет свинячий, тушонка свиняча), а також копченою рибою, оселедцем соленим підкопченим", – йдеться на сайті Держпродспоживслужби Львівщини.

Відтак громадян закликають не купувати в місцях стихійної торгівлі та на агропродовольчих ринках м'ясних та рибних продуктів домашнього виготовлення, в тому числі герметично закритих в банки.

Також не слід купувати та споживати м’ясні та рибні продукти невідомого походження на агропродовольчих ринках, в місцях стихійної торгівлі, які реалізуються невідомими особами з порушеннями: без відповідних товаросупровідних документів, з землі, без дотримання належних температурних умов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.