Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Дорошенка

lviv.ridne.net

Середа, 5 липня 2017, 13:24

Сквер на вулиці Дорошенка у Львові відкриють до вересня

вул. Дорошенка

Роботи з облаштування громадського простору на вул. Дорошенка, 5-7 планують завершити до кінця літа.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, на трамвайній зупинці, що на вул. Дорошенка, 5-7, створять новий громадський простір. Роботи стартували у травні і їхня орієнтовна вартість станом на сьогодні становить 650 тисяч гривень.

Додамо, у травні міськрада передбачала на цей проект 600 тисяч гривень. 

"Ми плануємо завершити облаштування громадського простору на вул. Дорошенка протягом двох місяців. Орієнтовна вартість робіт з облаштування громадського простору становить 650 тисяч гривень. Зараз тривають обговорення з мешканцями щодо зрізання старих дерев, щоб висадити на території простору нові", – зазначив в.о. голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Він додав, що при облаштуванні скверу передбачено зони зелених насаджень з декоративними деревами. Замощення території буде виконано римським каменем темно-сірого та світло-сірого кольорів, також буде викладена гранітна тротуарна плитка та LED-бруківка.

Освітлення скверу буде здійснюватиметься за рахунок LED-бруківки та розсіяного світла, яке падатиме на ділянку з сусідніх будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.