Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Валерій Середа

Четвер, 6 липня 2017, 13:43

Очільник поліції Львівщини анонсував можливе звільнення кількох керівників відділень

Валерій Середа

Валерій Середа вже наступного тижня може звільнити кількох керівників відділень Львівщини, яких сам призначив.

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа, передає кореспондент Варіантів.

Валерій Середа розповів, що задоволений роботою Сихівського відділу поліції після заміни керівника, якого викрили на систематичному вимаганні хабарів від місцевих підприємців.

"На такі факти ми будемо реагувати жорстко. Нехай пізніше вони (поліцейські, – ред.) судяться, хай роблять, що хочуть. Навіть якщо їх суд поновить на посаді, ці люди вже будуть у нашому полі зору і під контролем. Будемо їх по-новому звільняти. А за показниками роботи, за рівнем розкриття злочинів і за стабілізацією роботи у Сихівському районі є позитивні зрушення. На даний момент роботою я задоволений, адже бачив, що було раніше (під час керівництва начальника-хабарника, – ред.), а що є зараз. Зараз є прогрес", – зауважив Валерій Середа.

Також він наголосив, що вже наступного тижня керівництво деяких районних відділень поліції може змінитися через незадовільну роботу. Втім називати імена чи конкретизувати, про який саме відділок йдеться, Валерій Середа не захотів.

"В нас є підрозділи, де я раніше поміняв керівників, але сьогодні я бачу, що вони, на жаль, не справляються з роботою. Напевне, будемо також цих керівників замінювати. Наразі ще немає інформації за півріччя їхньої роботи. В мене була розмова з цими керівниками райвідділів, вони мене запевнили, що за цими показниками я побачу позитив. Тому я хочу подивитися, чи правду вони мені кажуть, чи ні. Думаю, на наступний тиждень вже будемо приймати рішення", – додав Валерій Середа.

Зазначимо, навесні Валерій Середа призначив на Львівщині трьох керівників відділів Нацполіції: Самбірського, Буського та Сокальського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.