Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт Львів

Понеділок, 10 липня 2017, 13:45

Із початку року популярність аеропорту "Львів" зросла на 52%

аеропорт Львів

У січні-червні аеропорт "Львів" перевіз на 52,8% пасажирів більше, ніж за цей час у 2016 році.

Про це повідомила прес-служба ДП "МА "Львів" імені Данила Галицького".

Відтак, станом на 1 липня 2017 року авіаперевезеннями Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького скористалися 431,6 тисяч пасажирів, що на 52,8% більше, ніж у січні-червні минулого року – 282,4 тисяч пасажирів.

На внутрішніх рейсах було перевезено 78,6 тисяч пасажирів (18%), а на міжнародних – 353 тисяч пасажирів (82%). 

Кількість рейсів, виконаних у січні-червні 2017 року з аеропорту, становила 5225, з них 4109 міжнародних і 1116 внутрішніх рейсів. Минулого року ця цифра становила в загальному 3760 рейсів. 

Також у цьому році у аеропорті з'явилися нові рейси: Львів-Брешія-Львів (Італія), Львів-Вроцлав (Польща), Львів-Монастір (Туніс), Львів-Берлін (Німеччина), Львів-Познань (Польща), Львів-Каунас.

Такодж у серпні стартує запуск авіакомпанією LOT Polish Airlines нового регулярного рейсу на лінії Бидгощ-Львів-Бидгощ (Польща), а з вересня очікується виконання нових регулярних рейсів авіакомпанією Ryanair до Меммінгена (Німеччина) та Станстеда (Лондон, Велика Британія), з жовтня – до Берліна (Німеччина), Будапешта (Угорщина), Ейндховена (Нідерланди) й до польських міст Кракова і Вроцлава.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.