Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

водопостачання

zyteli.com

Вівторок, 11 липня 2017, 11:47

16 будинків у Личаківському районі Львова залишаються без гарячої води

водопостачання

Відновити водопостачання планують протягом 12-15 липня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок гаряча вода подається до 1099 споживачів. Без гарячої води залишаються 16 споживачів у Львові.

Причина відсутності гарячого водопостачання - ремонтні роботи на теплових мережах.

У Личаківському районі гаряча води не подається до 15 будинків.

Зокрема, 5 будинків на вул. Пасічна, 22, 38, 42, 54, 58 не отримують гарячу воду через заміну трубопроводу. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують до 12 липня.

Ще 4 будинки на вул. Зелена, 115 та вул. Керченська, 13а, 17а, 19а не отримують гарячу воду через гідравлічні випробування теплових мереж від котельні на вул. Зелена, 111а. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують до 15 липня.

А також 6 будинків на вул. Студентська, 2, вул. Коциловського, 20, 28, вул. Братуня, 3, вул. Родини Крушельницьких, 3, 5 не отримують гарячу воду через гідравлічні випробування теплових мереж від котельні на вул. Братуня, 9. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують до 15 липня.

У Сихівському районі гарячу воду не отримують мешканці лише на вул. Угорській, 8 через заміну на теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 13 липня.

У Галицькому, Шевченківському, Залізничному і Франківському районах гарячу воду отримують усіх споживачі ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.