Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Міхеіл Саакашвілі

Понеділок, 17 липня 2017, 12:12

Спершу нам потрібний закон про імпічмент президента, – Саакашвілі

Міхеіл Саакашвілі

Лідер партії «Рух нових сил» Міхеіл Саакашвілі повідомив, що в перший сесійний тиждень обов’язково потрібно провести закон про імпічмент президента.

Про це 15 липня він заявив на зустрічі з активом Руху нових сил у Львові.

«Я вважаю, що це найгірший парламент, який був в Україні. Завжди були злодії, але в парламенті існував політичний процес. В цьому ж парламенті відсутній політичний процес, відсутні політичні рішення, все вирішується десь за кулуарами. Наша мета це модернізація України, перетворення України у наддержаву Європи. І першим ми маємо провести закон про імпічмент президента, зняття депутатської недоторканності та запровадження процедури відкликання депутатів», – зазначив Саакашвілі.

Лідер партії розповів про програму Руху нових сил, як за 5 сесійних тижнів змінити Україну. Програмою передбачається проведення політичної реформи: новий закон про вибори депутатів і закон про олігархів, який повинен обмежувати право олігархів брати участь в українській політиці.

«Україна зростає на 2 % національного продукту на рік, але це все знищує інфляція. Україна може дуже легко зростати на 10-15%, і якщо вона буде так зростати, то через 5-6 років у нас буде подвоєння рівня життя. Якщо Україна буде зростати хоча б на 5-6%, то вона буде на межі існування, а якщо буде продовжувати тільки на 2%, то це Україну знищить», – додав Саакашвілі.

Також він підкреслив, що першого ж тижня потрібно створити антикорупційні суди та відмінити застави для корупціонерів. Провести закон про освіту і медицину. Потрібно Ліквідувати «Укроборонпром» та прийняти нову програму зброї. Ліквідувати «Укравтодор» та зачистити «Укрзалізницю».

Додамо, у квітні цього року партія "Воля" об'єдналась з "Рухом нових сил". Згодом Рух Нових Сил на Львівщині очолила донька помічника нардепа Дерев'янка. До цього обласним осередком політсили керувала помічниця народного депутата Володимира Параюска Наталія Шелестак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.