Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

Середа, 19 липня 2017, 11:46

Депутат львівської облради подав у е-декларацію недостовірні дані

Львівська обласна рада

Прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження щодо депутата Львівської облради за подання завідомо недостовірних відомостей у е-декларації.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської ообласті.

Прокуратурою Львівської області за результатами опрацювання даних сайту Національного агентства з питань запобігання корупції встановлено, що депутатом Львівської обласної ради у 2016 році отримано дохід у вигляді заробітної плати та дохід від продажу (обміну) нерухомого майна в сумі понад 300 тисяч гривень. Разом з тим він у декларації за 2016 рік відомості щодо вищезгаданих доходів не зазначив. Також, він не відобразив ¼ частки квартири, що перебуває у нього на праві приватної власності.

Відтак, за вказаним фактом прокуратурою області розпочато досудове розслідування за ст.366-1 КК України, яке наразі здійснюється слідчим відділом прокуратури області.

У прокуратурі зазначають, що статтею 366-1 Кримінального кодексу України передбачено кримінальну відповідальність за подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, якщо такі відомості відрізняються від достовірних на суму понад 250 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (400 тисяч гривень).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.