Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій шевців

Четвер, 20 липня 2017, 12:28

Депутат Шевців більше не носитиме хрест Самопомочі у міськраді

Андрій шевців

Фракція "Самопоміч" у Львівській міській раді змінила керівника.

Про це повідомила прес-служба партії "Об'єднання "Самопоміч".

Колектив депутатів "Об’єднання "Самопоміч" у Львівській міській раді поклав виконання обов’язків керівника фракції на заступника голови Юрія Мельника.

"Кожен з нас прийшов працювати над розвитком міста, кожен є фахівцем у різних галузях. Великий колектив людей, активістів та нас, депутатів, працює над реалізацією багатьох стратегічних проектів, що у своєму поєднанні формують пункти програми "Львів 2020". Колектив фракції пройшов етап свого становлення як сильної, відкритої та незалежної команди. Сьогодні перед "Об’єднанням "Самопоміч" у Львові стають нові виклики, потрібно розвивати також додаткові стратегічні напрямки. Саме тому я планую зосередитися на роботі міської організації "Об’єднання "Самопоміч" – прокоментував рішення депутат Андрій Шевців.

Зазначимо, Андрій Шевців є радником міського голови Львова апарату виконкому Львівської міської ради та керівником ГО "Самопоміч", ГО "Наукова", ГО "Центр безпеки міста", працював у ЛМКП "Львівтеплоенерго", опісля перебував на посаді начальника управління внутрішньої політики Львівської міськради та був співкоординатором львівського Євромайдану.

Андрій Шевців став депутатом тЛьвівської міської ради у 2015 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.