Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сихів

Четвер, 20 липня 2017, 11:40

На Сихові "парафіяни" УПЦ МП закликають до силової зміни влади

Сихів

Люди, які називають себе парафіянами УПЦ МП, самовільно захопили земельну ділянку на пр. Червоної Калини, 89 і звели там будівлю.

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

До депутата міськради Андрія Карбовника звернулись мешканці Сихова і повідомили про те, що люди, які називають себе парафіянами УПЦ Московоського патріархату, систематично закликають їх до повалення влади й погрожують розправою над українськими діячами.

Більше того, ці люди, за твердженням депутата, самовільно захопили земельну ділянку на пр. Червоної Калини, 89 і звели там будівлю.

«До мене звернулись мешканці з проханням вирішити цю проблему. Фактично, будівлю звели без будь-яких дозволів та погоджень. Далі – більше: в ній збираються групи осіб, начебто з метою проведення богослужінь, називаючи себе представниками Української православної церкви (Московського патріархату). Насправді, мешканці мікрорайону повідомляють про систематичні заклики з боку цих осіб до повалення України, про погрози розправою з українськими діячами та заклики до силової зміни української влади. У Львові почали діяти диверсійні групи, метою яких є розхитування ситуації! Я вимагаю втрутитись правоохоронні органи, демонтувати незаконно зведену споруду та повернути земельну ділянку в комунальну власність», – зазначив Андрій Карбовник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.