Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ТЦ (фото умовне)

vsetutpl.com

П'ятниця, 21 липня 2017, 13:02

У Львові збудують ще один торговий центр із готелем

ТЦ (фото умовне)

Майбутній торгово-громадський центр, що знаходитиметься у Сихівському районі, поділять на три зони: офісну, готельну та торгівельну.

Відповідне рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконком міської ради затвердив ТзОВ "Девелопленд Груп" містобудівні умови й обмеження на зведення торгово-громадського комплексу на вул. Стрийській–вул. І. Чмоли, що у Сихівському районі.

Як зазначили представники управління архітектури та урбаністики міської ради, торгово-громадський комплекс буде поділений на три функціональні частини: офісну, висотою у 12 поверхів, готельну – 16 поверхів та торговий комплекс – 2 поверхи.

Як йдеться у проекті рішення, ТзОВ "Девелопленд Груп" повинне погодити граничну висоту будівель із аеропортом "Львів".

Також забудовник повинен облаштувати підземний паркінг під торгово-громадським комплексом.

Згідно з даними сервісу Youcontrol, засновником ТзОВ "Девелопленд Груп" є офшорна фірма "ТРИМУС ЛІМІТЕД", що зареєстрована на Кіпрі.

А керівником ТзОВ "Девелопленд Груп" є Володимир Гудзоватий.

Як зазначив секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило, поруч із майбутнім комплексом розташовані житлові будинки, відтак компанія-забудовник повинна врегулювати будівельні питання з місцевими мешканцями.

Водночас представники управління запевнили, що ТзОВ "Девелопленд Груп" веде перемовини з мешканцями щодо викупу всіх 14 квартир. А на даному етапі проекту санітарна норма у 15 м до житлового будинку витримана.

Цю інформацію також підтвердив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко. Також він зауважив, що в майбутніх офісних приміщеннях працюватимуть близько 10 000 спеціалістів ІТ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.