Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

відмички

Facebook Нацполіції

П'ятниця, 21 липня 2017, 14:49

У Львові спіймали серійних квартирних злодіїв, що встигли накрасти на 3,5 млн грн

відмички

Двоє львів'ян, пересуваючись на іномарках, обкрадали квартири у новобудовах.

Про це повідомила Національна поліція України на своїй сторінці у Facebook.

Нещодавно правоохоронці затримали двох зловмисників, які тривалий час обкрадали у Львові квартири. Лише за півроку "промислу" злодії винесли з чужих осель цінностей на суму понад 3,5 млн грн.

Зловмисниками виявились двоє львів'ян, віком 31 та 32 років, один із яких вже був судимий за крадіжки.

Як з'ясували поліцейські, спільники пересувалися на автомобілях різних марок (Vollswagen, Audi, Kia, BMW) на іноземній реєстрації та обирали для крадіжок новобудови. До квартир проникали з допомогою підбору відмичок і виносили цінні речі: гроші, ювелірні вироби, наручні годинники, мобільні телефони, техніку.

Кошти, здобуті від крадіжок, зловмисники витрачали на придбання автомобілів та нерухомого майна.

Під час проведення обшуків в автівках затриманих та за місцем їхнього проживання правоохоронці вилучили засоби зв’язку, велику кількість відмичок, частину грошей та поцуплених цінних речей.

Наразі чоловікам оголошено підозру за ч.3 та ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.