Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Дорога Дрогобич-Самбір

Вівторок, 25 липня 2017, 12:20

Дорогу з Дрогобича до Самбора відремонтують

Дорога Дрогобич-Самбір

Заплановано відремонтувати близько тридцяти кілометрів.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

На автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий, ділянка від Самбора до Дрогобича є у незадовільному стані.

Відтак, у межах Самбірського району ДП "Львівський облавтодор" провів ремонтні роботи по ліквідації ямковості ін'єкційно-струменевим методом і методом поверхневої обробки. Найближчим часом ДП "Львівський облавтодор" у порядку експлуатаційного утримання із залученням субпідрядних організацій в  розпочне ремонт ділянки цієї дороги у Дрогобицькому районі.

Буде проведено регенерацію та розпушування існуючого покриття, що в подальшому буде слугувати основою для влаштування асфальтобетонного покриття при виконанні робіт з поточного середнього ремонту.
Служба автомобільних доріг працює над оголошенням тендеру на закупівлю послуг з поточного середнього ремонту ділянки від Самбора до Дрогобича (км49+689-км78+591), загальною протяжністю 28,9 км, що відбудеться найближчим часом. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.