Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

трамвайне депо

Четвер, 27 липня 2017, 16:15

У Львові оголосили конкурс на реконструкцію трамвайного депо

трамвайне депо

Львівська міськрада проводить інвестиційний конкурс для перетворення трамвайного депо у креативний квартал.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила начальник управління інвестицій та проектів Львівської міськради Ольга Сивак, інвестиційний проект передбачає залучення інвестицій для реконструкції будівель на вул. Вітовського, 57 і вул. Братів Тимошенків, 4 для створення у Львові сучасного інноваційного комплексу.

"Ми оголосили інвестиційний конкурс на пошук інвестора для реконструкції і ревіталізації нашого трамвайного депо на вул. Вітовського. Ми вивчали світовий досвід і зараз всюди є дуже популярно відновлювати старі промислові будівлі, серед який є приклади старих депо та заводів", – зазначила Ольга Сивак.

Конкурс триває з 14 липня до 28 серпня.

Сивак додала, що інвестиція у реконструкцію і реставрацію трамвайного депо сягатиме орієнтовно 5 млн доларів, а площа приміщень становить 5,3 тис кв.м.

"У конкурсній документації прописано, що це робочі простори, спільний простір, центр навчання та розвитку, майстерні, парковий простір, автомобільний та велосипедний майданчик, простір для організації подій, зона кафе тощо", – наголосила Ольга Сивак.

Нагадаємо, у травні депутати міськради затвердили інвестиційний проект щодо реконструкції трамвайного депо для створення інноваційно-креативного простору.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.