Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

теплопостачання

Четвер, 27 липня 2017, 18:37

Для відшкодування зекономленої субсидії українці мають подати заяви

теплопостачання

Заяви приймають до 1 вересня.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив сьогодні директор департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики України Віталій Музиченко, заяви на монетизацію зекономлених субсидій потрібно подати до 1 вересня.

За його словами, монетизації за результатами попереднього опалювального сезону підлягає економія електроенергії в еквіваленті вартості 150 кВт та природного газу до 100 кубометрів за умови що вони використовуються для опалення.  

Максимальна сума коштів, які може отримати українець, – 135 гривень  за зекономлену електроенергію та близько 700 гривень за зекономлений обсяг газу.

«Під монетизацію підпадають близько 2 млн домогосподарств. Громадяни, які зекономили ресурси, мають до 1 вересня поточного року звернутися до органів соціального захисту із відповідною заявою та вказати реквізити банківського рахунку або поштового відділення, куди можна перерахувати кошти. Виплата коштів відбуватиметься у вересні-жовтні цього року», – наголосив Віталій Музиченко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.