Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

теплові мережі

П'ятниця, 28 липня 2017, 12:14

Львів на 60% готовий до нового опалювального сезону

теплові мережі

У місті триває підготовка до нового опалювального сезону 2017-2018 років.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, котельні, ЦТП, ІТП, теплові мережі, які знаходяться на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго», на 67% готові до нового опалювального сезону. Це 76% теплових мереж, 89 котелень – 63%, 87 ЦТП – 63%, 55 ІТП – 66%.

Наразі «Львівтеплоенерго» замінило 4 км трубопроводів магістральних та внутрішньо-квартальних теплових мереж, з них 2,6 км на попередньо ізольовані труби. Поки що в роботі знаходиться 3 км трубопроводів.

Також проводиться реконструкція газових котелень на пл. Соборна, 5, та вул. Левицького, 8, тривають ремонтні роботи з підготовки до нового опалювального сезону на основному і допоміжному обладнанні найбільших джерел теплопостачання – ТЕЦ-1, ТЦ «Північна», ТЦ «Південна».

Загалом на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходяться ТЕЦ-1, ТЦ «Північна», ТЦ «Південна», 142 котельні, 138 ЦТП, 84 ІТП та 433,7 км теплових мереж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.