Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

США

5.ua

П'ятниця, 28 липня 2017, 13:05

У США запровадили нові санкції проти Росії

США

Сенат США схвалив законопроект, що передбачає додаткові санкції щодо Росії, Ірану та КНДР.

Про це повідомляє інтерфакс-Україна.

Зазначимо, ще 25 липня цей законопроект був схвалений палатою представників конгресу США, а зараз законопроект має бути відправлений на підпис президенту США Дональду Трампу.

Закон передбачає введення санкцій щодо різних галузей російської економіки. Крім того, пропонується кодифікація вже діючих обмежень, що позбавить адміністрацію США можливості самостійно приймати рішення про долю діючих щодо Росії санкцій.

Також США виступає проти газопроводу "Північний потік-2", розвиток газового ринку в Центральній і Східній Європі та реформи України в сфері енергетики. Однак у законопроекті відзначається, що санкції не повинні зачіпати співпрацю США і Росії в космічній сфері.

Нагадаємо, як заявив у січні віце-президент США Джозеф Байден, санкції проти Російської Федерації повинні зберігатися до виконання мінських домовленостей і повернення Україні окупованого Криму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.