Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Хміль

Середа, 2 серпня 2017, 14:49

Хміль виявився найбільшим прогульником із львівських нардепів (оновлено)

Михайло Хміль

Загалом засідання Верховної Ради у липні пропустили вісім народних депутітів.

Про це повідомляєгромадський рух "Чесно".

У липні не зареєструвалися на засідання Верховної Ради без пояснення причин та жодного разу не голосували вісім народних депутатів.

Зокрема: Сергій Власенко ("Батьківщина"), Олександра Кужель ("Батьківщина"), Сергій Клюєв (позафракційний), Євген Бакулін ("Опозиційний блок"), Іван Мирний ("Опозиційний блок"), В’ячеслав Богуслаєв ("Воля народу"), Олександр Онищенко ("Воля народу") та Михайло Хміль ("Народний фронт").

У коментарі "Варіантам" народний депутат Михайло Хміль пояснив, що його відсутність на сесіях була зумовлена його робочим візитом до Китаю.

Найбільше голосувань пропустили народні обранці від "Батьківщини" (34,7%) та позафракційні депутати (25,6%), найменше – депутати від "Блоку Петра Порошенка" (присутні під час 89,9% голосувань) та "Самопомочі" (присутні під час 89,8% голосувань).

Нагадаємо, Михайло Хміль до 2012 року очолював Львівський обласний центр зайнятості. У 2014 році він очолив Львівську обласну організацію Народного фронту.

До Верховної Ради на виборах у 2014 році він пройшов у списку партії "Народний фронт" під номером 42.

У 2016 році Хміль задекларував землю у Карпатах, 240 тис грн та 65 тис доларів готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.