Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 2 серпня 2017, 18:25

2 серпня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 2 серпня , українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що вірус Коксакі після курортів Туреччини може поширитися і в Україні, зокрема на популярних курортах країни.

Заразитися можна, купаючись у водоймах, куди потрапляють стічні води. Крім того, вірус передається повітряно-крапельним і тактильним шляхом та супроводжується сильним жаром і висипаннями на тілі.

Поширення вірусу залежить від соціально-побутових умов. На українських курортах не так багато готелів з нормальною каналізацією і питною водою.

Основну небезпеку вірус становить для літніх людей і дітей. Якщо вірус супроводжується якимись іншими хворобами, то він може призвести до смерті. Лікується вірус часом. 

 

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина про курс біткоіна, який 2 серпня знизився, порівняно зі вчорашнім днем, на 2,14%.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.