Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Валерій Середа

Четвер, 3 серпня 2017, 10:40

Середа прокоментував причетність свого підлеглого до групи злочинців-квартирників

Валерій Середа

Керівник Нацполіції Львівщини Валерій Середа заявив, що ті поліцейські, які хочуть на службі незаконно збагачуватись, відповідальності не уникнуть.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Очільник Нацполіції Львівщини Валерій Середа прокоментував затримання поліцейського, який був учасником злочинної групи, викритої у привласненнях помешкань львів'ян.

"У перші дні на цій посаді я оголосив, що боротьба з поліцейськими-корупціонерами та злочинцями буде жорстка і безкомпромісна. Коли затримали групу працівників Залізничного відділу поліції, котрі вчиняли кримінальні правопорушення, я вкотре попередив особовий склад, що це лише початок. Як бачимо, висновки зробили не всі. Після цього були інші затримання. І зараз, коли затримали поліцейського, причетного до таких резонансних злочинів, я ще раз наголошую – всіх, хто прийшов у поліцію не служити та захищати, а незаконно збагачуватись – буде викрито і притягнуто до відповідальності. Цього не уникнути і поліцейські повинні це пам'ятати", – зазначив Валерій Середа.

Нагадаємо, вчора у Львові викрили групу осіб, які займались викраденням мешканців міста для привласнення їхного житла.

Як встановили правоохоронці, до складу злочинної групи входило п'ятеро осіб, із них один поліцейський – працівник одного з львівських відділів поліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.