Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Бонк

sts-rrada.gov.ua

Четвер, 3 серпня 2017, 17:59

За рік очільник Старосамбірщини Бонк заробив 70 тисяч

Орест Бонк

У 2016 році голова Старосамбірської РДА Орест Бонк задекларував 71 тис грн доходу та дві земельні ділянки.

Про це йдеться у його декларації про доходи за 2016 рік.

Минулого року Орест Бонк задекларував 32 526 грн зарплати у Старосамбірській районній раді та 39 079 грн допомоги по безробіттю.

Натомість дружина чиновника, Галина Бонк, у 2016 році заробила 68 672 грн зарплати у КЗ СРР "Старосамбірська центральна районна лікарня", 36 711 грн становила зарплата за роботу за сумісництвом у Созанському психоневрологічному інтернаті.

Бонк володіє двома земельними ділянками площею 1681 кв.м та 18464 кв.м у селі Стара Сіль Старосамбірського району, задекларував житловий будинок на 130,2 кв.м у цьому ж селі, що належить Едуарду Бонку.

Дружина Бонка має житловий будинок на 89,8 кв.м у селі Стара Сіль та квартиру у Львові площею 35,7 кв.м, яку придбала у 2011 році.

Бонк обходиться без власної автівки, рахунків у банках, цінних речей та готівки, як і його дружина.

Нагадаємо, Орест Бонк став новим головою Старосамбірської районної державної адміністрації у січні цього року. До цього Бонк працював у Старосамбірській РДА, був головою районної ради Старосамбірщини та помічником народного депутата Андрія Лопушанського.

З лютого 2015 року очолював Старосамбірський район Микола Цепенда, який до цього він був першим заступником Старосамбірського міського голови. Його звільнили з посади у липні 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.