Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 3 серпня 2017, 18:25

3 серпня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 3 серпня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що Володимир Кличко вирішив піти з боксу, яким займався протягом 27 років, та натякнув на наступну кар'єру. Йдеться про створення бренду "Кличко."

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина, що Єврокомісія затвердила свою пропозицію про отримання мандата від держав-членів на проведення переговорів з Російською Федерацією щодо проекту "Північний потік-2" і наразі обговорює його з державами-членами.

ЄС більше двох десятиліть продовжує удосконалювати загальну енергетичну політику, засновану на внутрішньому енергетичному ринку ЄС газу і електрики і спрямовану на зниження впливу на навколишнє природне середовище і клімат.

До реалізації проекту "Північний потік-2" вартістю майже 10 млрд євро "Газпром" і його партнери мають намір приступити в квітні 2018 року.
Передбачається, що 1200-кілометровий газопровід буде прокладений через Балтійське море і з'єднає Росію і Німеччину, минаючи Україну, Польщу і країни Балтії.

Україна виступає категорично проти цього будівництва, називаючи його політично мотивованим, і пропонуючи ЄС створити консорціум із залученням європейських компаній для управління існуючим більш ефективним маршрутом транспортування через Україну.
Про свою незгоду з цим проектом заявили також ряд країн ЄС, зокрема, Польща і Литва.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.