Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

призовна кампанія

Вівторок, 8 серпня 2017, 15:30

Нацгвардія оголосила набір на строкову службу

призовна кампанія

В Україні стартує призов строковиків до підрозділів Нацгвардії.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як наголосили у Національній гвардії України, це буде додатковий відбір на близько 1000 кандидатів для проходження строкової служби у лавах Нацгвардії для підготовки охорони установ системи правосуддя.

Набір строковиків відбуватиметься виключно до підрозділів, які виконують завдання з конвоювання, екстрадиції та охорони підсудних. До виконання завдань у зоні проведення АТО строковиків не залучатимуть.

Зазначимо, президент Петро Порошенко 7 липня цього року підписав указ "Про проведення в серпні 2017 року призову громадян України на строкову військову службу до Національної гвардії України".

Ним визначено, що призиватимуть осіб, яким до дня відправлення до військової частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.