Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ірокс

youtube.com/IROKS Manager

Середа, 9 серпня 2017, 12:05

Садовий скаржиться силовикам і архітекторам на будівельну фірму

Ірокс

Львівська міськрада звернулась у правоохоронні органи щодо порушення кримінального провадження стосовно керівництва ПрАТ "Ірокс".

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З метою захисту прав та законних інтересів мешканців Львова, які вклали кошти у неправомірне будівництво, та захисту своїх прав, як власника земельної ділянки, мерія Львова звернулась у правоохоронні органи щодо протиправного будівництва компанії "Ірокс»". Листи відправлені Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову, Прокурору Львівської області Юрію Квятківському, Начальнику Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерію Середі, Голові ДАБІ України Олексію Кудрявцеву та Директору департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області Роману Желиху. 

Як зазначено у листах, "ПрАТ "Ірокс" протягом багатьох років проводить протиправне  будівництво багатоповерхових будинків на вул. Антонича-Майданній, вул. Шевченка, 418, вул. Тернопільській, 42. Таке будівництво ведеться без документів на землекористування, без відповідних містобудівних умов та обмежень, інших дозвільних документів. Листи підписав мер Львова Андрій Садовий.

Відтак, Львівська міська рада просить порушити кримінальне провадження щодо керівника ПрАТ "Ірокс", що повністю нівелює вимоги законодавства у сфері будівництва, а також – щодо посадових осіб Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області (тепер департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області).

Нагадаємо, у липні 2015 року ДАБІ у Львівській області вирішила зупинити виконання зведення багатоквартирних житлових будинків на вул. Шевченка, 418.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.