Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

діти на дорозі

zaknews.in.ua

Четвер, 10 серпня 2017, 12:30

Із початку року у ДТП на Львівщині травмувались 268 дітей

діти на дорозі

Ще 4 дітей загинули внаслідок аварій на дорогах Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

З початку року на Львівщині внаслідок ДТП загинули 158 людей, ще 1863 травмувалися.

Як зазначають поліцейські, цьогоріч збільшилась й кількість дітей, які постраждали внаслідок аварій на території області: за вісім місяців на дорогах Львівщини загинули 4 дитини та ще 268 отримали травми.

"Подбайте про те, аби ваша дитина була захищеною. Для перевезення малечі встановіть на задньому сидінні автомобіля дитяче автокрісло, яке відповідатиме віку вашого малюка. Перед поїздкою щоразу перевіряйте, чи воно надійно закріплене. Дітей старшого віку привчайте користуватися пасками безпеки та показуйте їм власний приклад",  йдеться у повідомленні.

Основними причинами виникнення ДТП із постраждалими, за даними правоохоронців, є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, недотримання дистанції та керування у стані сп’яніння.

Нагадаємо, нещодавно Головне управління статистики Львівщини повідомляло, що з початку року в області внаслідок ДТП загинуло 80 людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.