Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Понеділок, 14 серпня 2017, 14:14

Ганущин замовив годинники у київської фірми

Олександр Ганущин

Львівська обласна рада витратить бюджетні кошти на 40 подарункових годинників.

Це було опубліковано на сайті публічних закупівель ProZorro.

Відтак, на початку місця управління майном спільної власності Львівської обласної ради провело закупівлю на 40 штук наручних годинників з символікою та гравіюванням.

Участь у аукціоні взяла лише одна фірма – ТзОВ "Перший український годинниковий завод "Київська Русь", яка запропонувала виготовити годинники за 39 936 грн. Максимальна вартість закупівлі, яку встановила облрада, була у 40 000 грн.

Компанія "Перший український годинниковий завод "Київська Русь" зареєстрована у Києві, її власниками є Вікторія та Тетяна Серьогіни, Сергій Єскін. фірма займається ремонтом годинників і ювелірних виробів.

Усього йдеться про 40 штук наручних кварцових чоловічих годинників з символікою Львівської обласної ради і надписом Львівська обласна рада на циферблаті, а також гравіюванням на задній кришці по колу "Від голови Львівської обласної ради", по центру – герб.

Нагадаємо, у жовтні 2016 року облрада уже замовляла 20 годинників за 18 тис грн, а у травні цього року – 70 штук за 49 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.