Петро Яцишин,  14 серпня 2017

Микола Петрів про роботу на Фуджікура: Вмійте відчути і зреалізувати свій шанс

Фуджікура робота, вакансії фуджікура. Розмова з Миколою Петрівим, адміністратором систем компанії Фуджікура Аутомотів Україна Львів.

Фуджікура робота

Вакансії фуджікура

Миколо, які Ваші функціональні обов’язки на підприємстві?

Я працюю з усім комп’ютерним устаткуванням на двох заводах Фуджікури у Львові: комп’ютери, принтери, налаштування мережі, а також інше устаткування – електричні столи, машини нарізок тощо.

А загалом в компанії вже працюю два роки. Працюю ще з самого початку, коли їхали на стажування до Румунії. Я тоді побачив рекламку Фуджікури, ще й друзі мені порекомендували і я вирішив спробувати. Поїхав до Румунії працювати оператором, а коли повернувся до України, то ще дев'ять місяців пропрацював на цій посаді. А потім почув про вакантне місце на адміністратора систем і подав своє резюме у скриньку, пройшов кілька співбесід і так став адміністратором. Мені дуже комфортно у своїй професії,  люблю свою роботу.

Зараз у нас є дружня команда з п'яти системних адміністраторів, це разом з керівником, і ми обслуговуємо близько 800 комп’ютерів підприємства.

Ви навчалися десь цих комп’ютерних систем?

Я навчався у вже колишній Львівські державній фінансовій академії (ЛДФА) за спеціальністю економічна кібернетика. Після закінчення академії почав шукати роботу і власне тоді і розпочав з оператора на Фуджікурі.

Розкажіть про свій робочий день.

У нас робочий день починається з обговорення ефективності роботи і виконання задач попереднього. Справа в тому, що наш керівник ставить кожному задачі на тиждень щодо виконання плану роботи. І кожен з нас над виконанням цих задач працює і старається виконати. Хтось працює з машинами нарізки, хтось з машинами спайки, а хто з електричними столами. Стежити за обладнанням потрібно кожного дня. Крім того є робота з комп’ютерами офісних працівників, комусь потрібно програму поставити, комусь налаштування змінити тощо. А вранці ми обговорюємо успіхи за попередній день. У нас дуже хороша команда, дружня і розумний керівник, тому завжди досягаємо наших цілей.

Що Вам найбільше подобається у Вашій роботі?

Те, що є можливість розвиватися. Мені подобається, що в цій компанії є можливість постійно навчаться чогось нового. Проходить певний період часу і ти вже знаєш набагато більше, ніж до того, а потім знову і знову, і це дуже круто насправді. Зараз я горджуся тим, що вже маю можливість працювати з мережевим обладнанням. А це вважається досить високим рівнем.

Вбачаєте для себе, мабуть, і кар’єрний ріст?

Звичайно, адже компанія розвивається швидкими темпами, є можливість рости і працювати.

Ваші колеги нам розповіли, що Ви захоплюєтеся футболом?

Так, ще з самого дитинства дуже любив футбол, грав у команді району і навіть ставали чемпіонами.

А за яку команду вболіваєте?

За Реал Мадрид.

Компанія Фуджікура має дві футбольні команди. Розкажіть трошки більше і за яку команду граєте Ви?

Так, в нас є Фуджікура – професійні футболісти і Фуджікура – аматори. Я граю в другій аматорській команді. Я голкіпер.

Зараз ми беремо участь у проекті  "ІТ-Бізнес ліга Львова". Це перша у Львові футбольна ліга у якій грають лише працівники компаній. Граємо щовівторка з 18.00 до 22.00. Десять ігор у нас вже позаду і зараз ми всередині турнірної таблиці, але наша мета зайняти 5 місце.

 

Компанія підтримує таку ініціативу працівників?

Так звичайно, особливо нас підтримав мій керівник IT-відділу Андрій Задорожній, бо у Андрія це взагалі хобі всього життя і, мабуть, тому ми всім відділом і граємо у футбол. А також нас підтримує перший заступник Генерального директора Оксана Лашманова. Без їх співучасті у цьому всьому не вийшло б нічого.

А як Ви відбираєте людей до команди, адже охочих, мабуть, набагато більше?

Так, ми проводимо внутрішній відбір всередині компанії. Футболістів насправді не так вже й багато. Але думаю, що з часом можна сміливо створювати й інші команди, наприклад, баскетбольну, волейбольну. Це дуже круто, коли є команди за інтересами, це нові знайомства, дружність колективу і тощо.

Що побажаєте молодим людям, які не знають куди їм йти на роботу?

Хочу сказати, щоб вони приходили і не боялися себе реалізовувати. Інколи потрібно почекати і коли випадає шанс, вміти його зреалізувати. Навіщо їхати за кордон, туди вже всі поїхали, чим більше там буде наших людей, тим менші у них зарплати. Приходьте і реалізовуйте себе вдома. Основне – не чекати одразу великого результату. Все приходить з часом.

Робота на Фуджікура, Фуджікура вакансії  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.