Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Львівська міськрада

Четвер, 17 серпня 2017, 11:19

Найчастіше львів'яни дзвонять у міськраду щодо питань ЖКГ та благоустрою міста

Львівська міськрада

Гаряча лінія міста приймає близько тисячу звернень у день, переважно з питань житлового господарства та благоустрою міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами директора департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентини Бартошик, для «Гарячої лінії міста» встановили нове програмне забезпечення, відтак, це дозволило скоротити термін опрацювання звернення від мешканців від 120 секунд до 80 секунд.

«Час закриття звернення зменшився тому, що воно потрапляє безпосередньо до виконавця звернення в роботу. Це забезпечує отримання більшої кількості дзвінків, які може опрацювати кол-центр, і таким чином, збільшує можливість наших мешканців додзвонюватись на «Гарячу лінію міста», – наголосила Валентина Бартошик.

Вона додала, що загалом впродовж січня-липня 2017 року на «Гарячу лінію міста» надійшло 108 424 дзвінка від мешканців та було зареєстровано 42 605 звернень.

«Щоденно у кол-центр надходить від 1 тис до 1 200 дзвінків, у вихідні дні маємо близько 600 дзвінківу», – заявила Валентина Бартошик.

Найбільше звернень реєструють з питань житлового господарства – 25 815, благоустрою міста – 3 359, з питань транспорту – 2 586, щодо ситуації з ліфтами – 2432, з питань водопостачання – 1 458, з питань опалення – 889.

Найменше звернень зареєстровано з питань охорони здоров’я – 45, газопостачання – 98 та з питань економіки – 198 звернень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.