Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сколівський район

Четвер, 17 серпня 2017, 12:47

На Львівщині створили Славську ОТГ

Сколівський район

Наразі у Славській об’єднаній громаді мають відбутися перші вибори.

Про це повідомляє Офіс реформ у Львівському регіональному відділенні Асоціації міст України.

Вчора Львівська ОДА відправила у Центральну виборчу комісію звернення про призначення виборів у Славській об’єднаній територіальній громаді.

Ця громада стала 33 об'єднаною громадою на Львівщині і першою об’єднана громада, яка утворена у Сколівському районі. До її складу увійшли 4 ради – Славська селищна та Волосянківська, Либохорівська і Нижньорожанська сільські. Усього, згідно з проектом Перспективного плану Сколівського району, до Славської ОТГ мали увійти 8 рад.

Загалом на Львівщині створено 33 об’єднані територіальні громади. У 25 із них уже проведені перші вибори. Це сьомий показник по Україні.

Цьогоріч у 8 ОТГ мають відбутися перші вибори. Окрім Славської, на вибори чекають Великомостівська, Воютицька, Рудківська, Волицька, Щирецька, Підберізцівська та Солонківська громади.

Також нещодавно уряд вніс зміни до перспективних планів формування територій об'єднаних територіальних громад Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.