Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прибудинкова територія

Четвер, 17 серпня 2017, 15:45

Львівські ОСББ штрафуватимуть за благоустрій

прибудинкова територія

У Львові штрафуватимуть будинки ОСББ, які не утримують у належному стані свою прилеглу територію.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив начальник відділу благоустрою та зовнішнього освітлення міськради Валерій Самойленко, будинки ОСББ, які раніше були на обслуговуванні львівських комунальних підприємств, відповідають за стан своєї прибудинкової території.

"Так як ОСББ не є на обслуговуванні ЛКП, то вони самостійно повинні дбати про прилеглі території свого будинку та проводити роботи з благоустрою. Бувають випадки, коли є порушення у сфері благоустрою території: несвоєчасне прибирання тротуарів, доріг, пішохідних доріжок, засмічення місць загального користування, витоки стоків, некошені газони. Усі ці випадки фіксує КП «Адміністративно-технічне управління», яке складає протокол, після чого передає його на відомчу комісію районної адміністрації, яка вже й накладає штраф залежно від виду порушення", – наголосив Валерій Самойленко.

За його словами, штрафи для фізичних осіб можуть складати від 850 до 1200 гривень, а для юридичних – від 340 до 1360 гривень.

Нагадаємо, станом на лютий, у місті налічується 1030 об'єднань співмешканців багатоквартирних будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.