Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

озеро у парку «Погулянка»

active.lviv.ua

Четвер, 17 серпня 2017, 17:50

Міськрада виділила 500 тисяч на облаштування озера у Погулянці

озеро у парку «Погулянка»

Роботи з очистки озера планують розпочати у вересні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор Центру творчості дітей на юнацтва Галичини Олег Кузик, цьогоріч з міського бюджету було виділено 500 тисяч гривень для очистки озера у парку «Погулянка».

Станом на сьогодні завершуються роботи з документацією, роботи з очистки озера планують розпочати 1 вересня.

«На сьогоднішній день завершився процес тендерних процедур, який тривав досить довго. Зголосилося дві підрядні організації, найближчим часом маємо зустрітися з підрядником, щоб обговорити всі деталі. Зараз завершується перевірка та погодження документів управлінням контролю та аудиту Львівської міської ради, після чого зможемо розпочати роботи. Плануємо, що 1 вересня підпишемо угоду з підрядником і почнемо працювати», – зазначив Олег Кузик.

Нагадаємо, у 2015 році у «Погулянці» облаштували світлодіодне освітлення: 55 світильників та опор за 700 тис грн. А цьогоріч міськрада планувала виділити 300 тис грн на реконструкцію доріжки та 100 тис грн на очистку озера у парку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.