Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд

П'ятниця, 18 серпня 2017, 18:19

Чиновниця-хабарниця зі львівської ДФС може уникнути СІЗО за 128 тисяч

суд

Суд обрав чиновниці міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 діб, як альтернатива – 128 000 грн застави.

Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Сьогодні Шевченківський районний суд Львова обрав старшому державному ревізору-інспектору відділу адміністрування податків та зборів з фізичних осіб та єдиного внеску території обслуговування Личаківської об'єднаної Державної податкової інспекції при ДФС Львівщини міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу суд визначив заставу у розмірі 128 000 грн.

Нагадаємо, чиновницю ДФС Львівщини нещодавно спіймали на хабарі у 100 000 грн.

На даний час корупціонерці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

Їй загрожує позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.