Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учні

ogp.ck.ua

Понеділок, 21 серпня 2017, 14:17

До кінця року всі школи Львівщини повинні мати доступ до Інтернету

учні

Станом на 1 серпня 117 шкіл в області не мають Інтернету.

Про це сьогодні повідомила під час прес-конференції директорка департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, передає кореспондент Варіантів.

До кінця 2017 року всі школи на території Львівщині мають забезпечити Інтернетом. Наразі без доступу до мережі залишаються 117 освітніх закладів.

"Ми скерували субвенцію в райони, аби забезпечити стовідсотковий доступ до Інтернету. Мабуть, до 1 вересня цього зробити ми не встигнемо, але до кінця цього року всі школи Львівської області повинні бути забезпечені Інтернетом. Можливо, затримка є через певні технічні нюанси і можливості, також можуть виникнути певні труднощі в гірських районах", – розповіла Любомира Мандзій.

Зазначимо, на початку року року доступ до мережі Інтернет мали 70% загальноосвітніх навчальних закладів на Львівщині.

Найменшу кількість шкіл, підключених до Інтернету, зафіксували у Турківському та Перемишлянському районах (менше 20%).

І тому восени минулого року Львівська облрада виділила 1,5 млн грн на проведення Інтернету до шкіл у Турківському, Старосамбірському та Сколівському районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.