Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Димінський

Середа, 23 серпня 2017, 10:11

Якщо Димінський не здасть ДНК-аналіз, то він стане головним підозрюваним у смертельній ДТП, – Геращенко

Петро Димінський

Сьогодні Петро Димінський, який вилетів у Женеву, має здати ДНК-аналіз для визначення особи, що була за кермом автівки, яка насмерть збила людину.

Про це повідомляє член колегії МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Слідство отримало неспростовні докази того, що за кермом автомобіля "Мерседес" був точно не 43-річний охоронець Петра Димінського, який взяв вину за смертельне ДТП на себе. Генеральна прокуратура визначила підслідність розслідування справи про можливу причетність Димінського до загибелі Наталії Тріль за Головним слідчим управління Нацполіції. Через годину Петро Димінський, який поки ще має статус свідка, вилетів на приватному літаку зі Львова до Женеви", – написав Антон Геращенко.

За його словами, якщо Петро Димінський сьогодні не з'явиться на допит і не здасть ДНК-експертизу, то це буде непрямим доказом того, що за кермом автівки "Мерседес", яка збила дівчину, був він, а не його охоронець.

"43-річному охоронцю Петра Димінського, який спробував взяти провину на себе, будуть пред'явлені звинувачення в неправдивому свідченні", – додав Геращенко

.

Сьогодні вранці також МВС України повідомило, що Петра Димінського повісткою викликано на 10:00 год. до слідчого управління Нацполіції Львівщини.

Нагадаємо, 18 серпня у Яворівському районі авто Петра Димінського зіткнулось з іномаркою, водійка якої загинула. Водій Петра Димінського, Андрій Борщ, заявив правоохоронцям, що за кермом у момент зіткнення був саме він.

Сьогодні у Науково-дослідному експертно-криминалістичному центрі МВС має відбутися ДНК-експертиза, яка встановить, хто саме перебував за кермом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.