Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівська залізниця

Середа, 30 серпня 2017, 15:46

Поїзди Інтерсіті+ тимчасово не курсуватимуть до Перемишля

львівська залізниця

Зміни триватимуть з 16 до 27 жовтня через модернізацію залізниці на території Польщі.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

З 16 до 27 жовтня 2017 року через ремонти залізничної лінії у Польщі, рух поїздів на дільниці Перемишль – Хурко не здійснюватиметься. 

Відтак, швидкісний поїзд Інтерсіті+ №706/705 Київ, Львів – Перемишль у цей час курсуватиме до станції Медика (Польща). Для пасажирів, які прямують до Перемишля, на станції Медика польська залізниця забезпечить пересадку на автобуси.

Поїзд прибуватиме на станцію Медика об 11:37 год, а в зворотному напрямку до Києва відправлятиметься зі станції Медика о 16:22 год.

Другий поїзд Інтерсіті+ до Польщі – №716/715 Київ – Перемишль – Київ через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль у чей час курсуватиме лише до Львова.

Також відбудуться зміни в курсуванні вагонів у складі поїзда №51/52 Варшава/Вроцлав – Львів. Так, до початку колійних робіт на дільниці Перемишль – Хурко останній раз вагон Варшава – Львів відправиться з Варшави 14 жовтня та прибуде до Львова 15 жовтня, а зворотно – зі Львова 15 жовтня та прибуття до Варшави 16 жовтня.

Після завершення робіт із модернізації колії вперше вагон Варшава – Львів відправиться з Варшави 27 жовтня та прибуде до Львова 28 жовтня, а зворотно зі Львова – 28 жовтня та прибуття до Варшави 29 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.