Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

INSO-Львів

weloveua.com

Середа, 30 серпня 2017, 16:12

Оркестр INSO-Львів збирає гроші на харчування для участі у конкурсі в Австрії

INSO-Львів

Загалом потрібно зібрати 4540 євро.

Про це повідомляє голова правління молодіжного академічного симфонічного оркестру INSO-Львів Іоланта Пришляк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Відтак, для оркестру INSO-Львів під час перебування на 24 Міжнародному конкурсі ім. Йоганнеса Брамса в місті Перчах, який проходитиме з 5 до 11 вересня у Австрії, збирають гроші на харчування.

"Вперше в історії цього престижного конкурсу до участі запрошений український оркестр, що дасть можливість збудувати ще один культурний місток між Україною та світом і показати високий професійний рівень українського симфонічного мистецтва. Сума, яку необхідно зібрати, становить 4540 євро", – йдеться у повідомленні.

За словами Іоланти Пришляк, повна вартість поїздки – 34 200 євро, більшість з цієї суми вдалося зібрати за допомогою австрійських спонсорів, українських благодійників, внеском від Товариства Йоганнеса Брамса в Перчах, що покриває решту витрат по організації поїздки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.