Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

спортмайданчик

П'ятниця, 1 вересня 2017, 12:50

До кінця цього року на Львівщині планують облаштувати 100 спортмайданчиків

спортмайданчик

У 2017 році на ці роботи передбачено 21 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Також вперше у області облаштують 10 спортивних споруд з залученням коштів з держбюджету на 5 млн грн. Наразі такий сучасний спортивний майданчик з тренажерним обладнанням встановили у селі Наварія Пустомитівського району на території новозбудованої загальноосвітньої школи-гімназії І-ІІІ ступенів.

Загалом на програму «Спортивний майданчик» цьогоріч заклали у бюджеті області 21 млн грн. З них 16 млн грн – на облаштування 65 майданчиків зі штучним покриттям, 24 із тренажерним обладнанням, на трьох замінять покриття, також 5 млн грн передбачили на співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку для встановлення 10 універсальних спортивних майданчиків.

У 2015 році обсяг фінансування цієї програми становив 900 тис грн.. За ці кошти у області облаштували 3 спортивних майданчика зі штучним покриттям. У 2016 – 16 млн грн. Тоді встановили 28 спортивних майданчика та 40 майданчиків з тренажерним обладнанням.

Перелік  місць облаштування спортивних майданчиків можна переглянути тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.