Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Говенко

pustomyty.gov.ua

Понеділок, 4 вересня 2017, 09:48

Говенко більше не очолює Пустомитівську РДА

Володимир Говенко

Порошенко звільнив Володимира Говенка з посади очільника Пустомитівської РДА.

Про це йдеться в указі Президента України від 1 вересня 2017 року.

Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення з посади голови Пустомитівської районної державної адміністрації Львівської області Володимира Говенка, згідно з поданою ним заявою.

Нагадаємо, у 2016 році Володимир Говенко задекларував 182 тис грн, авто, землю та нерухомість, його дружина – нові авто. Натомість у 2015 році він отримав 101 905 грн загального доходу.

Говенко тимчасово очолив Пустомитівську РДА у жовтні 2014 року, у лютому 2015 року його офіційно призначили головою РДА, а до цього часу він був заступником голови цієї райдержадміністрації.

Також Говенко працював на посадах начальника управління Державної казначейської служби України у Пустомитівському районі та начальника Державної податкової інспекції у Пустомитівському районі.

У жовтні 2016 року депутати Львівської облради провалили голосування за звільнення Говенка з посади через вживання нецензурної лексики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.