Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олександра Сербенська

Понеділок, 4 вересня 2017, 14:20

Сербенську нагородили медаллю Івана Франка

Олександра Сербенська

Професорка-мовознавиця ЛНУ ім. І.Франка Олександра Сербенська отримала "Медаль Івана Франка".

Про це йдеться на сторінці факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка у Фейсбуці.

Докториню філологічних наук, професорку кафедри телебачення і радіомовлення ЛНУ ім. Івана Франка, професорку кафедри видавничої справи і редагування Української академії друкарства, академиню АН Вищої школи України, дійсну членкиню Наукового товариства ім. Т. Шевченка Олександру Сербенську нагородили "Медаллю Івана Франка".

"Вітаємо з відзнакою Львівського національного університету імені Івана Франка "медаль Івана Франка" Олександру Антонівну Сербенську, професора кафедри радіомовлення і телебачення факультету журналістики, доктора філологічних наук, заслуженого професора ЛНУ імені Івана Франка", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Сербенська є авторкою понад 200 публікацій з питань української термінології, культури українськоїмови, лінгводидактики, франкознавства, автор і співавтор словників, посібників, монографій.

Варіанти раніше уже спілкувалися із Олександрою Сербенською, і вона розповіла чому обрала саме цю професію та про ситуацію із українською мовою в країні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.