Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Ольга Пужаковська

Понеділок, 4 вересня 2017, 19:00

Ольга Пужаковська перемогла у конкурсі на очільника Львівського театру ім. Лесі Українки

Ольга Пужаковська

Переможицю обрала конкурсна комісія з-поміж п'яти претендентів

Сьогодні у Великій сесійній залі ратуші відбувся конкурс на посаду директора-художнього керівника Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки.

Окрім Ольги Пужаковської на посаду претендували також Тарас Кіцинюк, підприємець та колишній актор театру ім. Лесі Українки; Євген Лавренчук, театральний діяч, який розбудував свою кар'єру у Москві під керівництвом Р. Віктюка; Оксана Цимбал, колишня акторка театру ім. Леся Курбаса, яка зараз викладає у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. І.Карпенка-Карого; Микола Яремків, актор, режисер та колега Оксани Цимбал по КНУТКТ.  

Вислухавши презентації кандидатів, комісія більшістю голосів обрала Ольгу Пужаковську.

У своїй програмі переможиця обіцяє оптимізувати кадровий склад театру, створити дієву рекламну стратегію, зберегти існуючі постановочні напрацювання та вибудувати репертуар за формулою: 20% – дорогі масштабні постановки, 60% – популярні вистави для масового глядача, 20% – театральні експерименти.

Ольга Пужаковська є учасницею організації "Мистецька майстерня "Драбина" та Першої сцени сучасної драматургії "Драма.UA". Також вона працювала у театрі ім. Лесі Українки головною адміністраторкою , а перед тим – піар-менеджеркою. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.