Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Вівторок, 5 вересня 2017, 16:03

Садовий пообіцяв збільшити кількість львівських маршруток

львівські маршрутки

Місто планує збільшувати кількість автобусів на міських маршрутах

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, місто планує збільшувати кількість автобусів на міських маршрутах, в першу чергу, на комунальних.

Крім цього він додав, що обмеження заїзду приміських та міжміських автобусів в центр Львова – правильне рішення, яке зараз реалізовується спільно з обласною владою.

"Знаю, що будуть спроби створити транспорті проблеми у Львові. Є група людей, яка аналізує, а що для Львова ще вчудити. Думаю, ці сценарії проваляться. Місто буде нормально функціонувати. Є певні збої, бо дуже багато зараз транспорту приїжджає з області на наші автобусні станції. Наразі ми весь цей об’єм опрацьовуємо, але будемо збільшувати кількість автобусів на маршрутах, в першу чергу, на наших комунальних", – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, станом сьогодні на ранок на дороги Львова не виїхала майже третина маршруток. Відтак, голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся з офіційним листом до Андрія Садового щодо вирішення питання транспортних перевезень у місті.

Ще 31 серпня активісти попереджали львів'ян про можливий транспортний колапс, адже вже відтоді кількість маршруток у місті значно зменшилась. Відтак міського голову Львова Андрія Садового закликали не допустити чергової транспортної проблеми. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.