Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 5 вересня 2017, 16:12

Садовий скликає на 14 вересня сесію міської ради

Андрій Садовий

Під час пленарного засідання Сергій Бабак повинен розповісти про "план дій щодо вирішення проблеми поводження з ТПВ у Львові".

Про це йдеться у розпорядженні №441 міського голови Львова Андрія Садового.

"Скликати 10-у сесію Львівської міської ради 7-го скликання 14 вересня 2017 року о 10-й годині у сесійному залі міської ради", – йдеться у розпорядженні.

Згідно з документом, у четвер, 14 вересня, депутати міської ради повинні розглянути 25 питань порядку денного.

Серед них – внесення змін до бюджету Львова, приватизація комунального майна, також під час сесії очільник Нацполіції Львівщини Валерій Середа і прокурор Львівщини Юрій Квятківський повинні надати інформацію про "проведену роботу щодо повернення приміщень, які протиправно вибули з власності територіальної громади м. Львова".

А заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак повинен надати інформацію "про план дій щодо вирішення проблеми поводження з твердими побутовими відходами у м. Львові"

 

 

Нагадаємо, 19 вересня також відбудеться сесія Львівської обласної ради, на якій депутати мають розглянути 54 питання порядку денного, в тому числі і передачу Національній академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного майна на 22 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.