Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Середа, 6 вересня 2017, 17:30

Стан підготовки Львівщини до опалювального сезону перевірятиме урядова комісія

опалювальний сезон

До 15 вересня усі регіони країни мають бути готові до нового опалювального сезону.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив сьогодні під час засідання уряду віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, до 15 вересня усі регіони України мають бути наи 100% підготовлені до опалювального сезону 2017-2018 рр. 

"18 вересня в регіони виїжджає комісія від Мінрегіону, яка спільно з територіальними органами перевірить стан готовності житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери та інфраструктури до осінньо-зимового періоду 2017/18 року", – наголосив Геннадій Зубко.

Він додав, що станом на сьогодні роботи із підготовки до нового опалювального сезону завершені на 95,6%. Зокрема, підготовлено 97,3% шкіл, 96,7% дитячих садків, 91,5% лікарень та 85,2% котелень комунальної теплоенергетики.

Нагадаємо, станом на 31 серпня, Львів на 90% готовий до нового опалювального сезону. Раніше на підготовку до нього міськрада передбачила 40 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.