Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Четвер, 7 вересня 2017, 10:14

Синютка вимагає від Садового вирішити проблему із маршрутками

львівські маршрутки

Львівська ОДА звернулась до Львівської міськради з вимогою навести лад із пасажирськими перевезеннями у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У облдержадміністрації вимагають від Львівської міської ради привести у відповідність логістику курсування громадського транспорту у напрямку кінцевих автостанцій у найкоротші терміни.

"Міська влада лише запустила 3 так звані експрес-маршрути, які курсують кожні 35-40 хвилин від АС "Західна" лише до Приміського вокзалу. Окрім того, мешканці додатково змушені платити за проїзд у цьому транспорті", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся з офіційним листом до міського голови Львова Андрія Садового щодо вирішення питання транспортних перевезень у місті. Відтак, міськрада з 6 вересня запустила три додаткові експрес-маршрути від АС "Західна" до центру міста.

Ще 31 серпня активісти попереджали львів'ян про можливий транспортний колапс, адже вже відтоді кількість маршруток у місті значно зменшилась. Відтак міського голову Львова Андрія Садового закликали не допустити чергової транспортної проблеми.

Аби уникнути транспортного колапсу у місті Львові, у понеділок, 4 вересня, Львівська ОДА звернулась до міської ради з вимогою збільшити кількість автобусів на маршрутах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.