Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

університет Франка

П'ятниця, 8 вересня 2017, 14:32

У 2018 році ЗНО з іноземних мов доведеться здавати по-новому

університет Франка

Тести з іноземної мови будуть з аудіюванням та двох рівнів складності.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Міністерство освіти прийняло рішення з 2018 року затвердити на ЗНО з англійської, іспанської, німецької та французької мов тести двох рівнів складності: В1 і В2, а також прослуховування звукових фрагментів і виконання завдань до них. 

Тест рівня В2 складатимуть випускники 2018 року, які зараховуватимуть результат ЗНО з іноземної мови як оцінку за державний екзамен.

ЗНО-2018 проходитиме з 22 травня до 14 липня з 11 предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Кожен учасник має право скласти тести щонайбільше з 4 навчальних предметів. Випускникам шкіл результати ЗНО з 3 предметів зараховуватимуться як результати державної підсумкової атестації. Учні мають обов’язково скласти: українську мову і літературу; математику або історію України (на вибір); історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова (на вибір).

Зазначимо, що львівські абітурієнти найкраще цьогоріч здали ЗНО з української мови та історії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.