Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ринок "Провесінь"

Google maps

П'ятниця, 8 вересня 2017, 16:32

У Львові хочуть збудувати міні-ринок на три поверхи

ринок "Провесінь"

Замість невеликого ринку "Провесінь", що на вул. Личаківській, 201, хочуть звести триповерхову будівлю із підземним паркінгом.

Про це йшлося сьогодні на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 8 вересня, члени виконкому розглядали питання "Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ "Провесінь-Ю. М. М." міні-ринку з підземним паркінгом на вул. Личаківській, 201".

Як зазначив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Юліан Чаплінський, зараз за цією адресою розташовані магазини. Відтак замість них постане міні-ринок із підземним паркінгом.

"Об'єкт розташований в межах земель комерції. Паркомісць має бути десять. Фактично, тепер цю територію хочуть перетворити у такий торговий міні-ринок",  розповів Юліан Чаплінський.

За його словами, міні-ринок  це триповерхова будівля, а площа кожного поверху становить 250 кв. м.

Як було зазначано у презентації майбутнього міні-ринку на вул. Личаківській, 201, на першому поверсі будуть розташовані продуктові магазини, на другому  одяг, а третій поверх віддадуть під офіси.

Втім як наголосив начальник управління правової роботи Львівської міської ради Мирослав Гавриляк, цільове призначення даної ділянки обслуговування, а у випадку з міні-ринком мова йде про нове будівництво.

Відтак питання про надання містобудівних умов для зведення міні-ринку на вул. Личаківській, 201 члени виконкому перенесли.

Зазначимо, згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ "Провесінь-Ю. М. М." зареєстроване за цією ж адресою з 2002 року.

У підприємства є чотири власники: Мар'яна Гула (45%), Олена Вонсович (39%), Микола Козак (10%) та Юрій піжук (6%).

Основний вид діяльності ТзОВ "Провесінь-Ю. М. М." – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, роздрібна торгівля з лотків. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.