Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

Четвер, 14 вересня 2017, 16:50

У Львові понад 700 місць для паркування

паркування у Львові

Станом на сьогодні ЛКП «Львівавтодор» облаштував 23 майданчики для паркування загальною кількістю у 708 місць.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, 2 майданчики для паркування обладнані у 1-й зоні паркування (вул. Валова – 78 паркомісць та «Вернісаж» – 73 паркомісця). Вартість паркування тут становить 8 грн/год.

Ще 2 майданчики для туристичного транспорту на 13 паркомісць вартують 50 грн/год, а 17 відведених майданчиків у 1-й зоні паркування (391 паркомісце) – 6 грн/год й 2 майданчики у 2-й зоні паркування (153 паркомісць) – 2 грн/год.

Також місто планує оголосити конкурс на визначення оператора паркування на 5 майданчиках у 1-й зоні паркування (86 паркомісць) – 6 грн/год, 1 майданчик для туристичного транспорту на проспекті Свободи (1 паркомісце) – 50 грн/год.

«На сьогоднішній день ми також плануємо збудувати підземні паркінги на площі Петрушевича, площі Двірцевій та на вул. Вороного. Усі ці об’єкти зараз перебувають на етапі розробки передпроектних пропозицій», – зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Нагадаємо, 8 червня Львівські депутати затвердили нові місця для паркування транспортних засобів, а з 1 січня 2018 року збільшиться ставка збору за місця для паркування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.