Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

опалювальний сезон

Четвер, 14 вересня 2017, 10:51

Садовий визначатиме термін призначення субсидій лише для централізованого опалення у Львові

опалювальний сезон

Субсидія на індивідуальне опалення призначатиметься з 15 жовтня до 15 квітня, а для централізованого визначатиметься міським головою.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Уряд у травні цього року врегулював питання із терміном призначення субсидій на опалювальний сезон для користувачів індивідуального та централізованого опалення.

Якщо раніше субсидія на опалювальний сезон призначалася з 1 жовтня до 30 квітня і обов’язково перераховувалася від дати початку та закінчення опалювального сезону, то у 2017-2018 роках для користувачів централізованого опалення залишається прив’язка до рішень органів місцевого самоврядування, а для тих, у кого індивідуальне опалення, субсидія нараховуватиметься з 15 жовтня до 15 квітня.

"На практиці траплялися випадки, коли в одному населеному пункті дві родини проживають у одному багатоповерховому будинку, але через те, що використовують різні види опалення, по-різному отримували субсидію у жовтні та квітні", – наголосили у Мінсоцполітики.

Нагадаємо, уряд планує перейти до повної монетизації пільг в Україні з 2018 року. А з кінця жовтня й до початку листопада в Україні розпочнеться виплата компенсації зекономленої субсидії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.